jäsenkortti

Tämä on testialue. Voit harjoitella viestien lähettelemistä vapaasti tähän ruutuun.

Re: jäsenkortti

ViestiKirjoittaja humppa » 22.09.2016 18:11

Lista noista alennuksia antavista yrityksistä Saariselän ja Ivalon alueelle voisi olla huomaattavasti kattavampi, mitä se tällähetkellä on. Majoituspaikkoja Saariselällä on useita ja saako niistä nykyisin alennusta mistään... ei taida saada. Olisko Liitonmiesten käytävä kierroksella siellä ja tuumattava asiasta paikallisten toimijoiden kanssa. Taitaa tuo Kaisan sauna olla ainut alennuksen kohde Saariselällä. Voisi lisätä majoittumisvuorokausia, jos olisi alennetut hinnat......ja kyllän sitä rahaa sitten käytettäisiin muuhunkin, kun alueella viivyttäisiin pitempään.
humppa
 
Viestit: 41
Liittynyt: 11.06.2011 10:17

jäsenkortti

ViestiKirjoittaja hanski » 22.09.2016 22:48

Liitto on neuvotellut erilaisia alennuksia toimijoiden kanssa. Ei ole tarkoitus, että jokapaikassa on esim majoitukseen alennukset jokaisen majoitusyrittäjän kohdalla. Alennukset ja tarjoukset ovat vielä suurimmalta osin vaiheessa. Niistä neuvotellaan ja ilmoitetaan kun asiat ovat valmiina. Muutama on valmiina ja ne löytyvät liiton kotisivuilta. Uusin on Saariselän k-kauppa Kuukkeli, josta myönnetään alennusta määrätyistä ostoista. Tätä ei löydy vielä kotisivuilta. Kuukkelin postista saa tarran jäsenkortin esittämällä ja sitä vastaan annetaan alennus kassalla joistain tuotteista.
Nämä alennukset ja tarjoukset koskevat varsinaisia jäseniä. Jos et ole vielä varsinainen jäsen, niin kannattaa laittaa hekemus tulemaan. Hakemukset käsitellään ensi vuoden vuosikokouksessa, joten jos meinaat hyötyä jäseneduista ensikesänä, niin laita hakemus tulemaan.
Varsinaisten jäsenten edut ovat vielä vaiheessa. Niitä kehitetään ja etsitään yhteistyökumppaneita eri alueilta.
Olkaa yhteyksissä jos tulee jokin tarpeellinen jäsenkohde mieleenne.
t.hanski
hanski
 
Viestit: 55
Liittynyt: 02.03.2011 18:54
Paikkakunta: Jalasjärvi

Re: jäsenkortti

ViestiKirjoittaja Kivenkääntäjä » 23.09.2016 08:06

Tämä on vähän väärässä paikassa tämä keskustelu, mutta jatketaan tässä kuitenkin.

Noita majoitustarjouksia varmaan ei hirveästi tarvitse olla pelkästään jäsenkortin takana, sillä mielestäni Saariselällä on ja löytyy edullista majoitusta ilman jäsenkorttiakin (kesäaikaan). Me majoituimme 8 vrk pätkissä vuokraosakkeessa ja vuokrahinta oli 217€ / pätkä, toki otettiin 3 pätkää kerralla mutta muualla oli 7vrk 250€ melko normaalihinta. Toki jos näistä saa jotain pois niin aina parempi, mutta yrittäjänä voisin sanoa etten itse edes vaivaituisi vuokraamaan tuohon hintaan saatika antamaan enää alennusta, koska kyllä tuo on jo verrattain halpaa verrattuna mihin tahansa :shock:

Kyselkää enemmän kyllä sieltä niitä edullisia majoitteitakin löytyy. Se mihin ehkä enemmän haluaisi alennuksia niin toki on elintarvikkeet ja polttoaine, mutta ikävä kyllä näissäkin alueen pienet volyymit pitävät hinnat korkeana :roll:
Kivenkääntäjä
 
Viestit: 292
Liittynyt: 12.01.2015 09:42
Paikkakunta: Kempele

Re: jäsenkortti

ViestiKirjoittaja humppa » 23.09.2016 11:14

Tuossa kesällä majoituimme Saariselällä saunallisessa huoneistossa. Hinta oli huokea ja sääsket pysyivät verkkojen ulkopuolella. Nyt saman huoneiston hinta ns. sesonkiaikana on 2,5 kertainen kesähintaan verrattuna. Ymmärrettäväähän se on, että sesongeilla paikataan hiljaisten aikojen aiheuttamaa vajetta kassassa. Näihin korkeisiin hintoihin pitäisi saada jäsenkortilla jotakin huojennusta. Onneksi tuo kaivuukausi sattuu juuri tuohon hiljaiseen kesäaikaan vuodesta, mutta osa kaivajista käy myös muunakin aikana Saariselällä, kun kesällä. Ravintolapalveluista ruoka voisi kuulua alennusten piiriin. Sillä olisi varmasti työllistävä vaikutus alueen palveluiden tarjoajille. Päivä-aikaan sieltä saa edullista ja hyvää ruokaa, ilta-aikaan alacarten hinnat ovat korkeahkot. Keskustellaan asiasta, niin se antaa pohjaa liitolle lähteä hakemaan oikeíta kohteita alennuksille. Itekkin yrittäjänä ajattelisin kaikki mahdolliset keinot saada asiakkaat tulemaan ja viihtymään vaikka päivän pitempään maisemissa, oli sesonki päällä tai ei. Alennuksillahan voidaan ohjailla jäsenistöä käyttämään jonkin tietyn palveluntuottajan palveluita. Siksi olisi hyvä että tarjoajia olisi useampi, niin olisi mahdollisuus valita.
humppa
 
Viestit: 41
Liittynyt: 11.06.2011 10:17


Paluu Testiviestit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron