Kolin erämessut 2017

Tällä sivulla voitte ilmoittaa halukkuutenne erinäisiin talkoisiin. Talkoiden vetäjät ilmoittavat täällä, kun on tarvetta saada talkoolaisia.

Kolin erämessut 2017

ViestiKirjoittaja humppa » 17.06.2017 18:06

Nytpä olisi taas se aika vuodesta, että tarvittaisiin talkoolaisia Kolille messuhommiin. Messut ovat 7. - 9.7. 2017 perjantai - sunnuntai. Messut pidetään Kolin maisemissa Merilänrannan leirintäalueella. Kaikille päiville olisi tarjolla tehtävää, kuten viime kesänäkin. Näillä näkymin osasto pystytetään perjantai aamuna ennen messujen alkua. Jos olet kiinnostunut tekemään pyyteetöntä työtä Lapin Kullankaivajain liiton eteen, tule mukaan tekemään hyvä messuviikonloppu kanssamme. Kaikki vapaehtoiset ovat tervetulleita mukaan. Liitto tarjoaa messujen aikana kahvit ja ruoat kaikkina kolmena päivänä talkoolaisille. Soittele Humpalle niin sovitaan asiasta.

Tapio Hummelholm 0408716575 (numero muuttunut)
humppa
 
Viestit: 41
Liittynyt: 11.06.2011 10:17

Re: Kolin erämessut 2017

ViestiKirjoittaja humppa » 12.07.2017 10:29

Kolin messut 2017 on nyt sitten messuttu. ISO kiitos talkoolaisille. Sää oli suhteellisen mukava koko messujen ajan, alkuun vähän kolea, mutta parantuen sunnuntaiksi erinomaiseksi. Jäähyväismessuille osallistui noin 6000 kävijää. Toiveissa oli että messuille olisi vielä jonkinmoinen jatkumo. Aika näyttää sen. Vaskauksia ei tänä vuonna tehty entiseen malliin, johtuen vaskauksen muuttumisesta maksulliseksi ( 5€ ). Uusia jäseniäkin saatiin liittoon muutamia. Informaatiota liitosta ja sen toiminnasta kerrottiin ja jaettiin aktiivisesti. Hippukokoelma oli suuren kiinnostuksen kohteena. Mukana messuamassa olivat Seppo Räsänen, Milja ja Tapio Hummelholm, Pekka Kostian, Martti Eronen, Jouni ja Tara Puhakka, Mikko ja Leena Pihlman. Joensuun Kivikerhoa edustivat Antti Junttilan johdolla Mirja Tuhkunen, Paavo Keronen, Pirhosen Veijokin piipahti osastolla. Tämä on erinomainen talkoo-porukka, joka tekee työtä ja ajaa kilometrejä pyytettömästi asian eteen. . Kiitokset myös Lapin Kullankaivajain liitolle myötämielisyydestä messuamistamme kohtaan, Tämän talkoo-porukan on nyt aika siirtyä taka-vasemmalle seuraamaan mitä messuasioissa liitossa tuleekaan tapahtumaan jatkossa.

ISO KIITOS TALKOOLISILLE
humppa
 
Viestit: 41
Liittynyt: 11.06.2011 10:17


Paluu Talkoita

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron