Näin ne isot firmat

Kaikkea pohjakallion ja perämaiden väliltä

Näin ne isot firmat

ViestiKirjoittaja Polkukone » 15.03.2012 17:12

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012031 ... 0_uu.shtml


ei prkl mitää tolkkua ja sit kupataan lemmellä ja muulla toimivia kaivajia jotka talvella pallit huurussa kuskaa polttoainetta ja kesällä persehiestä märkänä kaivaa ni kyllä niitä rokotetaan ja tapetaan pois.
http://bawd.no-ip.info:8080 Kulta kuvia linkkien takaa ja muuta juttua
Polkukone
 
Viestit: 15
Liittynyt: 03.03.2011 07:43

Re: Näin ne isot firmat

ViestiKirjoittaja KooTee » 17.03.2012 14:09

Polkukone kirjoitti:http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012031515328450_uu.shtml


ei prkl mitää tolkkua ja sit kupataan lemmellä ja muulla toimivia kaivajia jotka talvella pallit huurussa kuskaa polttoainetta ja kesällä persehiestä märkänä kaivaa ni kyllä niitä rokotetaan ja tapetaan pois.Joo.. tälläinen on kyllä käsittämätöntä.
Isot firmat ja kaiketi ulkomaalaiset tulevat tänne keräämään arvometallit pois ja saastuttavat luonnon. Ja pientä perinteistä kotomaista koneenkaivajaa syyllistettään ja viedään oikeudet kaivaa. Sen vuoksi, että tekevät kuulemma vahinkoa luonnolle. Aivan varmasti , jokainen kaivaja rakastaan luontoa ja kunnioittaa mitä maa antaa, että pitää siitä hyvää huolta , niin hyvin kuin suinkin mahdollista.

Näin maalikkona sivusta seuraavana, niin aivan käsittämätöntä, miten otetaan kiltisti vastaan se mitä poliitikot typeryyksissä päättää. Tosin on poliittojen mielestä kansantaloudellisesti merkkittävämpää, kun joku iso luonnonraiskaaja tulee ja antaa soomipojalle vähän töitä. Voitot menee ulkomaille tai jo ennenstään rikkaille. Me saamme paskat jokiin ja jänkälle. Kullankaivat ovat marginaaliryhmä joten heistä ei tarvitse välittää. En tiedä pitääkö tässä olla vihainen.... mutta olen kuitenkin.

Pitäsikö eduskuntatalo siirtä pois arkadianmäeltä ? , koska tuntuu, että kun sinne astuu uusi edustaja ensimmäistä kertää, tulee siitä aivan m###ku. Pakko siinä talon paikassa jotain vikaa olla
KooTee
 
Viestit: 5
Liittynyt: 05.04.2011 23:52


Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron