Rengit "työsoppari" ?

Kaikkea pohjakallion ja perämaiden väliltä

Rengit "työsoppari" ?

ViestiKirjoittaja jomsa » 18.09.2012 05:08

Heh, tämä alkaa kuulostaa hivenen asialliselta, mutta olen pitkään pohtinut, että pitäisi ottaa työmaalle renkiä avuksi kun ei lähipiiristä löydy oikein kaivuukavereita, ja työmaa on sitä sorttia että siellä toimiminen yksin on hyvin tehotonta. Ja ensikesäksi harkinnut jos yrittäisi täältä netistä kiskaista rengin jotenkin, mutta arveluttaa, että millaisilla diileillä nuo lähtisi syvälle Lemmenjoen korpeen heiluttamaan lapiota? Kun kuten moni ymmärtänee kullan tulosta ei ole takeita ja sekin mikä tulee pitäisi ensisijaisesti sijoittaa kulujen kattamiseen (tähän asti vain yhtenä vuonna jääty selvästi voitolle). Joten tähän asti ne muutamat rengit joita on olleet ovat olleet ruoka palkalla, ja lähtiessään ovat mukaansa saaneet sen vähän jotain kotona näytettävää (ja mitä ovat itse onnistuneet vaskailemaan).

Kommentteja, keskustelua?
Luovuuden lähteillä - http://www.innokaltio.fi
eMail:etu.suku at gmail
Kaarrepankki - Lemmenjoki
Kullanhuuhdontaa vuodesta 1990
Avatar
jomsa
 
Viestit: 146
Liittynyt: 04.03.2011 01:06
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Rengit "työsoppari" ?

ViestiKirjoittaja Hannu55 » 18.09.2012 19:24

Tuohan kuulostaisi hyvältä. Tosin pääsen Lappiin yleensä vain viikoksi kerrallaan. Ja viikko taitaa Lemmenjoella jo tuhrautua matkoihin. Olisi kuitenkin hienoa päästä kaivamaan tosissaan kuuluisiin lemmenjoen maisemiin, vaikka vain muutamaksi päiväksi. Kun nuo piispanojat ja aureukset tuntuvat kovin loppuunkalutuilta.

Sopparista sen verran, että tuo" Peltsin lapissa" mainittu " apumiehelle kolmannes yhdessä kaivetusta kullasta, johon sisältyy toiseksi suurin hippu" kuulostaisi minusta reilulta. En tiedä, mitä valtauksen omistaja siitä ajattelee.

Siis jos tällainen viikkoturisti sinulle kelpaa, niin kypsytellään ajatusta tällä palstalla.
T. Hannu 55
Kullankaivaja jo vuodesta 2010
Hannu55
 
Viestit: 167
Liittynyt: 28.08.2011 20:20

Re: Rengit "työsoppari" ?

ViestiKirjoittaja jomsa » 18.09.2012 19:53

Juuh, ajatus onkin että muutama viikko vähintään pitäisi aikaa olla. Kun menee suuntaansa kuitenkin se päivä (siis Kultamailta siviiliin siirtymisessä) jo yksistään. 15km jalkapatikkaa / mönkijäuraa .. ja 22km veneilyä, ennenkuin pääsee edes tienvarteen.
Luovuuden lähteillä - http://www.innokaltio.fi
eMail:etu.suku at gmail
Kaarrepankki - Lemmenjoki
Kullanhuuhdontaa vuodesta 1990
Avatar
jomsa
 
Viestit: 146
Liittynyt: 04.03.2011 01:06
Paikkakunta: Rovaniemi


Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron