puheenjohtajalle tai nuu silmäätekevä

Kaikkea pohjakallion ja perämaiden väliltä

puheenjohtajalle tai nuu silmäätekevä

ViestiKirjoittaja Harri.M » 15.02.2014 19:08

Miten se on kun muutama kaveri haluais tulla liiton valtaukselle vierailemaan ja katselemaan kullan huuhdontaa ja ehkä leiriytyä yöksi,nyt kysynkin pitääkö olla jäsen vuorokauden vierailuun...lapioon eivät tarttuisi eikä muuhunkaan mikä auttaisi kullan etsintää millään tasolla tai tavalla!
Harri.M
 
Viestit: 122
Liittynyt: 05.11.2013 09:56
Paikkakunta: Etelä-Pohjanmaa

Re: puheenjohtajalle tai nuu silmäätekevä

ViestiKirjoittaja Mullis' » 16.02.2014 12:34

Hei.
Oikeus kaivaa kultaa liiton jäsenvaltauksilla on liiton tarjoama jäsenetu kaikille jäsenilleen. Tämä koskee siis kaikkia liiton jäseniä, niin varsinaisia kuin kannattajajäseniäkin. Kaupallisilla palveluntarjoajilla joudut maksamaan liiton vuotuista jäsenmaksua vastaavan summan jo muutamasta vaskoolillisesta.
Liittoon kuuluu tällä hetkellä noin 3792 jäsentä.

Sen vuoksi olemme joutuneet linjaamaan tämän oikeuden koskemaan nimenomaan vain jäseniämme; jokainen joka tarttuu vaskooliin tai lapioon on velvoitettu maksamaan Lapin Kullankaivajain Liiton liittymisjäsenmaksun. Tämä koskee myös elämänkumppaneita ja muita seuralaisia.
Poikkeuksena ovat alle mopoikäiset lapset, joita kannustamme osallistumaan ja perehtymään tähän hienoon perinteeseen, eikä heiltä peritä jäsenmaksua. Lapsityövoiman käyttö kaivoksissa on siis sallittua.

Liiton jäsenen mukana fiilistelemässä voi kuitenkin olla kuulumatta itse liittoon. Usein seurauksena on kuitenkin akuutti kultakuumekohtaus, ja silloin paras hoitokeino on poiketa esim. Kutturantien Kultakioskilla tai Savottakahvilassa ja maksaa liittymisjäsenmaksu, jonka jälkeen voi itsekin osallistua tositoimiin.

t. Mullis'
Mullis'
 
Viestit: 41
Liittynyt: 01.03.2011 12:28

Re: puheenjohtajalle tai nuu silmäätekevä

ViestiKirjoittaja Harri.M » 16.02.2014 18:49

jahas,no se onkin sitten kätevä juttu kun saa kioskilta paprun kouraan äijille..näinhän se on ettei siellä kukaan malta olla ettei kiviä kääntele!kiitos Vastauksesta! varmaan moni muukin pokkaa!
Harri.M
 
Viestit: 122
Liittynyt: 05.11.2013 09:56
Paikkakunta: Etelä-Pohjanmaa


Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron