ERÄMESSUASIAA

Kaikkea pohjakallion ja perämaiden väliltä

ERÄMESSUASIAA

ViestiKirjoittaja humppa » 27.05.2014 15:53

Kolin Erämessut ovat jälleen perinteisellä paikallaan, Kolilla Merilänrannan leirintäalueella ja perinteiseen aikaan " Viikko ennen Juhannusta" 13.-15.6 2014 (pe,la,su)
LKL:n osasto on myös mukana messuilla ja nyt tarvittaisiin muutamia talkoolaisia osastolle töihin. Kaikki muu tarvittava on paikalla, mutta tekijöitä vielä puuttuu.
Tule mukaan hyvään porukkaan tekemään Lapin kullankaivuuta tunnetuksi itäsuomalaisille. Talkoolaisille tarjotaan ruoka ja kahvit kaikkina messupäivinä.
Jos haluat mukaan, ota yhteyttä ja ilmoittaudu Humpalle VeitsiVakkaan, sovitaan asiasta. Messut alkavat torstai-iltana teltan ja osaston pystytyksellä. Mukaan talkooporukkaan on lupautunut Itäsuomalaisia kullan kaivajia sekä Joensuu kivikerhon väkeä. Myös yhden päivän tai vajaankin, työpanos on tarpeellinen. Kiivain messupäivä tulee olemaan kokemuksen pohjalta lauantai, eikä sunnuntaikaan ole hiljainen. Työ messuilla on esittelyä, vaskautusta, historiatietoa ja yleistä seurustelua ja jutustelua kullankaivuun ympärillä sekä LKL:n tuotteiden myyntiä. Lisää tietoa http://www.kolineramessut.com

ps. ennakkolippuja messuille saa VeitsiVakasta Outokummusta kesäkuun alusta alkaen

Osaton vastuu henkilö Tapio Hummelholm Outokumpu 0400/172632

s-posti tapio.hummelholm@gmail.com
humppa
 
Viestit: 41
Liittynyt: 11.06.2011 10:17

Re: ERÄMESSUASIAA

ViestiKirjoittaja humppa » 27.06.2014 21:20

Messut sitten saatiin vietyä onnellisesti läpi. Kiitokset talkoolaisille. Messujen aikana oli suhteellisen hyvä ilma, tosin lauantai oli lämpötilansa puoleta hieman viileähkö. Väkeä Lintusen Eki sai liikkeelle kohtalaisesti, suurinpiirtein 8700 kävijää. Enemmänkin olisi alueelle kolmen päivän aikana mahtunut. Messuilla osastomme oli jonkinlainen magneetti, joka veti taas väkeä teltallemme tasaisena virtana..... useaan otteeseen jopa ruuhkaksi asti . Uusia jäseniä LKL:ään saimme hankittua 8 kappaletta ja enemmänkin olisimme saaneet, jos käytössämme olisi ollut maksupääte tai alueella olisi pankkiautomaatti. Messuvieraiden kiinnostus kullankaivun esittelyyn tällaisessa tapahtumassa oli todella vastaanottavainen. Lapin kulta kiehtoo ja kiinnostaa. Kysymys kuului ... onko naisia mukana kullankaivuussaa.... ja miksi ei Riihimän Erämessuilla olla mukana. Vaskausaltaalla vieraili kolmen päivän aikana n. 160 vaskaajaa jossa Joensuun Kivikerhon jäsenten, sekä Outokummun Sepon ja Kontiolahden Martin unohtamatta Kinnusen Arskaa Joensuusta. Heidän sanallinen antinsa joutui kovalle koetukselle. Pirun kovia moottoriturpia kaikki. ( Vai olisiko ollu hiljaisia karjalaispoikia ? :D ) Kiitos. AIVAN MAHTAVA TALKOOPORUKKA. Julkisuutta saimme lehdistön välityksella maininnalla Karjalaisessa sekä hyvällä jutulla erämessuista Maaseudun Tulevaisuudessa kuvan kanssa maanatain 16.6.2014 lehdessä takasivulla. Kolin Erämessut ovat taas kahden vuoden kuluttua "viikko ennen juhannusta". Entisiä ja uusia talkoolaisia tarvitaan tekemään messutapahtumaa Lapin kullan ja kullankaivuun esilletuomiseen Itä Suomessa. Humppa kiittää ja kumartaa talkoolaisille ja kaikille taustajoukoille tekemästänne työstä onnistuneen messutapahtuman läpiviemiseen.
humppa
 
Viestit: 41
Liittynyt: 11.06.2011 10:17


Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron