Pumppusuosituksia?

Nyt saa kysyä mitä vaan!

Pumppusuosituksia?

ViestiKirjoittaja Vasco » 11.10.2014 19:59

Minkälaista pumppua foorumilaiset suosittelisivat? Onko jotain merkkejä joita tulisi välttää?
Avatar
Vasco
 
Viestit: 34
Liittynyt: 13.01.2014 16:39
Paikkakunta: Oulu

Re: Pumppusuosituksia?

ViestiKirjoittaja aar1pne » 12.10.2014 10:28

Pumpuista löytyy juttua. Tekniikka & Koneet osiosta.
Itsellä on 5 pumppua neljä eri merkkiä. Honda, Panther,Einhell ja Robin (uusi nimi Subaru ) .
Kaikki pumput on toimineet hyvin. Hondasta yhden kesän kokemus, Panther ja Einhell 4-5 vuotta, Robin 15 vuotta .
Pantherilla ja Einhellillä on kierrätetty pääasiassa hiekkasta kuravettä ränniin . Käyttöä on ollut 4-5 viikkoa kesässä.
Hondan hinnalla saa kolme halpapumppua , tuolla käyttömäärällä ostaisin näitä Kiinalaisia.
aar1pne
 
Viestit: 122
Liittynyt: 06.04.2011 14:14

Re: Pumppusuosituksia?

ViestiKirjoittaja kultapekka » 25.10.2014 21:02

Itsellä on nykyään käytössä Honda WX15. Tuo on mukavan pienikokoinen kantaa maastossa ja menee romppeiden kanssa auton takaboksiin ilman suurempaa väkivaltaa. Bensaa ei kovin hirveästi sen tankkiin mahdu. Ei se hirveästi hörpikkään bensaa. Minulle on kapeaan ränniin riittänyt suurinpiirtein tyhjäkäynnillä ajo. Muuten huuhtoisin teholla kaiken kultapölyn pois. Tuossa Hondassa on huonot muoviset letkuliittimet. Vaihdoin ne alumiinisiin kynsiliittimiin Rauplanista. Käyttötuntimittarin lisäsin kanssa, kun sellainen puuttui. Mökillä on vielä toinen Honda, jolla on puksuteltu vettä kaivoista toistakymmentä vuotta ilman ongelmia, mitä nyt perushuoltoa ja tulpan vaihtelua.
Olen toisten Robinia ja Bäntteria kokeillut ja ei niissä vikaa kanssa ole. Lähinnä miettisin kuinka paljon pumppua tulet käyttämään ja onko ongelmia kuljettaa mukanaan suurta pumppua. En sitä kuuttasataa euroa laittaisi pumppuun jos parilla sadalla saa taatusti kesäreissut kestävän laitteen. Jälleenmyyntiarvo voi tosin olla ihan muuta jos luovut harrastuksesta. Pumpun talvivarastointi voi olla myös ongelma jos ei ole sopivaa tilaa sellaiselle. Bensalta käryävän vanhan pumpun säilytys kerrostaloyhtiön kanaverkkovarastossa voi tuoda hankaluuksia. Jäykkä imuletku on vienyt kanssa reissulla autosta tilaa.
Enemmän olisi rehtiä ja mukavaa jos ihmiset täällä uskaltautuisivat sanomaan mikä mättää jossain tietyssä pumppumallissa ja voiko jotain ominaisuuksia itse parannella ilman että tuho tulee.
Avatar
kultapekka
 
Viestit: 35
Liittynyt: 02.07.2012 01:34


Paluu Aloittelija kysyy - vanhat parrat vastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron