Kuvan liittäminen

Ohjeita viestien kirjoittamiseen

Kuvan liittäminen

ViestiKirjoittaja Ohjeistaja » 15.10.2011 22:31

Kuvan liittäminen viestiin:
Kuva on oltava netissä olemassa (esim. kuvaboxissa), sitten kuvan url-osoite, eteen [img]ja%20perään[/img]
Kuva
Ohjeistaja
 

Re: Kuvan liittäminen

ViestiKirjoittaja jomsa » 18.03.2012 08:17

Kuvan lisääminen (jos kuvaa hostaava palvelu sallii ns. Hotlinkkauksen) tapahtuu niin ,että kuvan osoite kirjoitetaan / kopioidaan viestiin (esim. http://www.sivu.fi/kuva1.jpg) . Jonka jälkeen helpoin tapa muuttaa kuva katseltavaksi, on "maalata se hiirellä" (eli painat hiiren vasenta painiketta pohjassa ja vedät hiiriosoittimen osoitteen yli, jolloin sen tausta muuttuu mustaksi (myös muun värisiä on joskus, riippuu selaimesta, käyttöjärjestelmästä yms)), jonka jälkeen painat "Img" painiketta, joka sijaitsee sen ruudun, johon kirjoitat viestiäsi ja olet liittänyt kuva osoitteesi, olevalta riviltä. Eli, katsos kuva alta:

Kuva
yllä olevaa kuvaa hostaa http://www.tinypic.com

aar1pne: Äkkiseltään katsottuna, Postimage.org ei tue hotlinkkausta. (kokeilin itse ko palvelua siis)

Henk, koht en suosittelisi käyttämään lainkaan näitä ilmaisia kuvapalveluja. Usein niiden käyttöehdot antavat palveluntarjoajalle oikeuden käyttää palvelussa pitämiäsi kuvia omiin tarkoituksiinsa, ja et pysty mitenkään hallinoimaan kuka kuviasi katselee.

Ilmainen vinkki: Useimpien Internet liittymien yhteydessä tulee liittymän mukana pieni määrä "kotisivutilaa". Tämä kotisivutila voidaan käyttää kuvien hostaamiseen kohtalaisen helposti. Pikakurssi FTP ohjelman käytössä, ja soitto Operaattorille päästää sinut alkuun. Näille operaattorien tarjoamille kotisivutiloille ei sovi kovinkaan suurta kuvamäärää (yleensä tilaa on 25 - 200mb) , johon tosin peruskäyttäjän kuvia sopii tuhansiakin, mutta vähänkään isommalla resoluutiolla ja laadulla tila loppuu nopeasti.
Luovuuden lähteillä - http://www.innokaltio.fi
eMail:etu.suku at gmail
Kaarrepankki - Lemmenjoki
Kullanhuuhdontaa vuodesta 1990
Avatar
jomsa
 
Viestit: 146
Liittynyt: 04.03.2011 01:06
Paikkakunta: Rovaniemi


Paluu Ohjeita

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron